تغییرات استاندارد 9001

تغییرات استاندارد 9001
روز جهانی سیب زمینی سرخ شده
فهرست عنوان های آموزشی آکادمی ثریا
معرفی فعالیت های پرتو ستاره ثریا - آکادمی ثریا
کانال و گروه اطلاع رسانی آکادمی ثریا در پیام رسان ملی ایتا راه اندازی شد!
کارگاه درون سازمانی راه اندازی بخش ارزیابی حسی و تربیت ارزیاب حسی مواد غذایی،چگونه یک واحد کارآمد و تخصصی ارزیابی حسی را در سازمان خود راه اندازی کنیم؟
گزارش برگزاری دوره آموزشی تعالی سازمانی - جایزه ملی کیفیت در شیراز - خرداد 1404
فرم نیازسنجی دوره های آموزشی را تکمیل کنید!
ثبت نام دوره آموزشی آشنایی با الگوی تعالی سازمانی- جایزه ملی کیفیت
وبینار رایگان: تفاوتهای مهم PRP، OPRP، CCP و مفاهیم صحهگذاری، پایش و تصدیق در ایمنی غذا روز 20 اردیبهشت ساعت 14 تا 15:30 برگزار خواهد شد.