کارگاه درون سازمانی راه اندازی بخش ارزیابی حسی و تربیت ارزیاب حسی مواد غذایی
دوره آموزشی درون سازمانی ویژه صنایع غذایی
"کارگاه راه اندازی بخش ارزیابی حسی و تربیت ارزیاب حسی مواد غذایی"
این دوره آموزشی به درخواست سازمان ها و به طور اختصاصی برای آنها برگزار می شود. شما می توانید درخواست برگزاری این دوره را برای سازمان خود داشته باشید.
این کارگاه آموزشی سه روزه،در برگیرنده در برگیرنده مفاهیم و اصول پایه تا راهکارها و اصول راه اندازی و استقرار یک واحد ارزیابی حسی و تربیت ارزیابان حسی مواد غذایی را در بر میگیرد.
در این کارگاه خواهید آموخت:
برای دریافت بروشور این کارگاه آموزشی اینجا کلیک کنید!
بخش تئوری کارگاه:
روز اول:
- دانش و مفاهیم و کلیات ارزیابی حسی
- ارزیابی حسی و تحقیق و توسعه ( تحلیل های آماری و تصمیمات کلان)
- ارزیابی حسی و کنترل کیفیت
- الزامات سخت افزاری ارزیابی حسی (جانمایی وطرح ریزی) – معرفی کتب مرتبط
روز دوم :
- آموزش محلول سازی و روش اجرای آزمون حواس سنجی و ذائقه سنجی معرفی دستورالعمل و اجرای ارزیابی حسی معرفی نرم افزار
- آماده سازی الزامات جهت انجام آزمون حواس سنجی و برنامه ریزی اجرای آزمون
موضوعات کارگاه در بخش تئوری:
- معرفی علم ارزیابی حسی
- نقش ارزیابی حسی در تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت
- انواع آزمون ها
- استاندارد های ارزیابی حسی
- توصیف خطاها در ارزیابی
- الزامات و تجهیزات مورد نیاز
- روش تحلیل نتایج
- تعریف پروفایل عطر و طعم
بخش عملی کارگاه:
روز سوم:
- اجرای آزمون حواس سنجی ( تشخیص آستانه ها و شدت ها )
- کارگاه تربیت ارزیاب ( آموزش اصول ارزیابی حرفه ای، انجام آزمون حواس سنجی و طبقه بندی ارزیابان )
موضوعات کارگاه در بخش عملی:
- ساخت محلول های استاندارد ذائقه سنجی بر اساس استاندارد ملی روش حساسیت چشایی و کدکس مربوطه
- ساخت محلول های بویایی با اسانس های استاندارد
- طراحی فرم تخصصی تست تراکم رنگ برای محصولات پودری و بازساخته
- طراحی تست های رنگ شناسی و آموزش رنگ های اصلی
- آموزش روند اجرای آزمون به مسئول آزمایشگاه
- طراحی فرم ذائقه سنجی بر اساس طعم های ساخته شده
- انجام آزمون حواس سنجی
- تحلیل نتایج و معرفی تیمهای ارزیابی
مدرس کارگاه:
مهندس سید حسام حمیدی؛
کارشناس رسمی سازمان ملی استاندارد در حوزه آموزش و ترویج با زمینه تکنولوژی های صنایع غذایی ، مشاور و مدرس راه اندازی و احداث واحدهای ارگانولپتیک ( ارزیابی حسی ) در صنایع غذایی
مخاطبان این کارگاه آموزشی:
کارکنان بخش های، تحقیق و توسعه ، تولید، کنترل کیفیت ، آزمایشگاه ، فروش، مجریان آزمون ارزیابی (آزمایشگاه یا کیفیت )
امکانات مورد نیاز برای برگزاری این کارگاه آموزشی:
فضای آموزشی،ویدئوپروژکتور،وایت برد، ظروف آزمایشگاهی،محیط آزمایشگاه مواد غذایی
ویژگی های قابل توجه:
-
- در صورت تمایل سازمان متقاضی، برگزاری این کارگاه در محل آکادمی ثریا، با هماهنگی و بازنگری در شهریه کارگاه، امکان پذیر است.
- امکان دریافت امتیاز بازآموزی برای مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی سازمان متقاضی از سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو ، با هماهنگی قبلی وجود دارد.
- به تمامی شرکت کنندگان سازمان در این دوره گواهینامه ملی آکادمی ثریا اعطا خواهد شد.
- در پایان دوره امکان دریافت گواهینامه های بین المللی از آکادمی بین المللی و معتبر TUW آلمان با پرداخت هزینه جداگانه برای شرکت کنندگان وجود دارد.
برای مشاهده نمونه گواهینامه موسسه بین المللی TUW آلمان اینجا کلیک کنید.
هزینه دوره : با ما تماس بگیرید!
مدت زمان دوره: 24 ساعت
روز برگزاری دوره : با هماهنگی سازمان متقاضی انجام خواهد شد.
نحوه ثبت نام:
برای درخواست برگزاری دوره فرم الکترونیکی درخواست برگزاری دوره آموزشی را از طریق لینک زیر تکمیل و ارسال کنید: