کارگاه درون سازمانی راه اندازی بخش ارزیابی حسی و تربیت ارزیاب حسی مواد غذایی

دوره آموزشی درون سازمانی ویژه صنایع غذایی

"کارگاه راه اندازی بخش ارزیابی حسی و تربیت ارزیاب حسی مواد غذایی"

این دوره آموزشی به درخواست سازمان ها و به طور اختصاصی برای آنها برگزار می شود. شما می توانید درخواست برگزاری این دوره را برای سازمان خود داشته باشید. 

این کارگاه آموزشی سه روزه،در برگیرنده در برگیرنده مفاهیم و اصول پایه تا راهکارها و اصول راه اندازی و استقرار یک واحد ارزیابی حسی و تربیت ارزیابان حسی مواد غذایی را در بر می­گیرد.

در این کارگاه خواهید آموخت:

برای دریافت بروشور این کارگاه آموزشی اینجا کلیک کنید!

بخش تئوری کارگاه:

روز اول:

  • دانش و مفاهیم و کلیات ارزیابی حسی
  • ارزیابی حسی و تحقیق و توسعه ( تحلیل های آماری و تصمیمات کلان)
  • ارزیابی حسی و کنترل کیفیت
  • الزامات سخت افزاری ارزیابی حسی (جانمایی وطرح ریزی) – معرفی کتب مرتبط

روز دوم :

  • آموزش محلول سازی و روش اجرای آزمون حواس سنجی و ذائقه سنجی معرفی دستورالعمل و اجرای ارزیابی حسی معرفی نرم افزار
  • آماده سازی الزامات جهت انجام آزمون حواس سنجی و برنامه ریزی اجرای آزمون

موضوعات کارگاه در بخش تئوری:

  • معرفی علم ارزیابی حسی
  • نقش ارزیابی حسی در تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت
  • انواع آزمون ها
  • استاندارد های ارزیابی حسی
  • توصیف خطاها در ارزیابی
  • الزامات و تجهیزات مورد نیاز
  • روش تحلیل نتایج
  • تعریف پروفایل عطر و طعم

بخش عملی کارگاه:

روز سوم:

  • اجرای آزمون  حواس سنجی ( تشخیص آستانه ها و شدت ها )
  • کارگاه تربیت ارزیاب ( آموزش اصول ارزیابی حرفه ای، انجام آزمون حواس سنجی و طبقه بندی ارزیابان )

موضوعات کارگاه در بخش عملی:

  • ساخت محلول های استاندارد ذائقه سنجی بر اساس استاندارد ملی روش حساسیت چشایی و کدکس مربوطه
  • ساخت محلول های بویایی با اسانس های استاندارد
  • طراحی فرم تخصصی تست تراکم رنگ برای محصولات پودری و بازساخته
  • طراحی تست های رنگ شناسی و آموزش رنگ های اصلی
  • آموزش روند اجرای آزمون به مسئول آزمایشگاه
  • طراحی فرم ذائقه سنجی بر اساس طعم های ساخته شده
  • انجام آزمون حواس سنجی
  • تحلیل نتایج و معرفی تیم­های ارزیابی

مدرس کارگاه:

مهندس سید حسام حمیدی؛

کارشناس رسمی سازمان ملی استاندارد در حوزه آموزش و ترویج با زمینه تکنولوژی های صنایع غذایی ، مشاور و مدرس راه اندازی و احداث واحدهای ارگانولپتیک ( ارزیابی حسی ) در صنایع غذایی

مخاطبان این کارگاه آموزشی:

کارکنان بخش های، تحقیق و توسعه ، تولید، کنترل کیفیت ، آزمایشگاه ، فروش، مجریان آزمون ارزیابی (آزمایشگاه یا کیفیت )

امکانات مورد نیاز برای برگزاری این کارگاه آموزشی:

فضای آموزشی،ویدئوپروژکتور،وایت برد، ظروف آزمایشگاهی،محیط آزمایشگاه مواد غذایی

ویژگی های قابل توجه:

    1. در صورت تمایل سازمان متقاضی، برگزاری این کارگاه در محل آکادمی ثریا، با هماهنگی و بازنگری در شهریه کارگاه، امکان پذیر است.
    2. امکان دریافت امتیاز بازآموزی برای مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی سازمان متقاضی از سازمان ملی استاندارد ایران و سازمان غذا و دارو ، با هماهنگی قبلی وجود دارد.
    3. به تمامی شرکت کنندگان سازمان در این دوره گواهینامه ملی آکادمی ثریا اعطا خواهد شد.
    4. در پایان دوره امکان دریافت گواهینامه های بین المللی از آکادمی  بین المللی و معتبر TUW آلمان با پرداخت هزینه جداگانه برای شرکت کنندگان وجود دارد. 

برای مشاهده نمونه گواهینامه موسسه بین المللی TUW آلمان اینجا کلیک کنید.

هزینه دوره : با ما تماس بگیرید!

مدت زمان دوره: 24 ساعت

روز برگزاری دوره : با هماهنگی سازمان متقاضی انجام خواهد شد.

نحوه ثبت نام:

برای درخواست برگزاری دوره فرم الکترونیکی درخواست برگزاری دوره آموزشی را از طریق لینک زیر تکمیل و ارسال کنید:

فرم درخواست برگزاری دوره آموزشی درون سازمانی - کلیک کنید!

دسته بندی ها