همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
تکنولوژی های نوین در تولید محصولات جدید صنعت لبنیات
هدف آموزش:
آشنایی مسئولین کنترل کیفیت در صنایع لبنیات با فن آوری روز جهان با تولید کارگاهی در صنایع شیر ،شرکت در این دوره آموزشی نه تنها به افزایش توانایی طراحی و تولید محصولات لبنی جدید، درک بازار و نیاز مصرفکننده، بلکه به شرکت کنندگان این امکان را میدهد تا در بازار کار رقابتی، جایگاه بهتری داشته باشند!
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
1-فناوریهای غشایی
2-فناوریهای حرارتی نوین
3-فناوریهای بستهبندی نوین
4-فناوریهای اطلاعات و ارتباطات
5-تولید محصولات لبنی پروبیوتیک در مقیاس کوچک
6-تولید محصولات لبنی گیاهی در مقیاس کوچک
7-آزمونهای کنترل کیفیت و بهداشتی محصولات لبنی
مزایای شرکت در این دوره:
1- آشنایی با فناوریهای روز دنیا
2-نوآوری در تولید محصولات جدید
3- افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها
4- افزایش توان رقابتی شرکتها
5- ارتقاء دانش فنی و تخصصی پرسنل
6- پاسخ به نیازهای بازار و مصرفکنندگان
7- افزایش ایمنی و کیفیت محصولات
8-فرصتهای شغلی و توسعه کسبوکار
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
1-درک عمیق از تکنولوژیهای نوین در صنعت لبنیات
2- توانایی طراحی و توسعه محصولات جدید
3- تحلیل بازار و رفتار مصرفکننده
4- بهینهسازی فرآیندهای تولید
5- کار با سیستمهای کنترل کیفیت و ایمنی غذایی
6-کاربرد زیستفناوری در صنعت لبنیات
7- مهارت کار تیمی و حل مسئله در پروژههای تحقیق و توسعه (R&D)
8- آمادگی برای نقشهای حرفهایتر
سوالات متداول در مورد این دوره :
1-این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
دوره برای افراد زیر مناسب است:
2-پیشنیاز شرکت در این دوره چیست؟
3-آیا این دوره به ورود به بازار کار کمک میکند؟
بله، دانش و مهارتهای تخصصی این دوره میتواند شانس ورود به صنایع غذایی، کارخانههای لبنی یا حتی راهاندازی کسبوکار مستقل را افزایش دهد.
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
1- همگام شدن با تحولات سریع صنعت لبنیات
2- پاسخ به نیازهای جدید مصرفکنندگان
3- افزایش رقابت در صنعت لبنیات
4- ارتقاء کیفیت و ایمنی مواد غذایی
5- صرفهجویی در هزینهها و افزایش بهرهوری
6- آمادگی برای صادرات و ورود به بازارهای جهانی
7- لزوم توانمندسازی منابع انسانی
8- پشتیبانی از راهاندازی کسبوکارهای نوآورانه
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط مهندس علیرضا سوند رومی،
دانش آموخته مهندسی صنایع غذایی مشاوره و مدرس صنعت غذا – دارای حق ثبت اختراع(پنیرپروسس گیاهی با ام پی سی)- ثبت اختراع(دسرشکلاتی با ام پی سی)- مولف مقالات (فناوری نانو دربسته بندی فراورده های گوشتی)- مقاله(ماست چویل وبررسی خصوصیات آن)،تدریس میشود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
کانال تلگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
دانش آموخته مهندسی صنایع غذایی مشاوره و مدرس صنعت غذا – دارای حق ثبت اختراع(پنیرپروسس گیاهی با ام پی سی)- ثبت اختراع(دسرشکلاتی با ام پی سی)- مولف مقالات (فناوری نانو دربسته بندی فراورده های گوشتی)- مقاله(ماست چویل وبررسی خصوصیات آن)
همراه با دو گواهینامه معتبر ملی و بین المللی آکادمی ثریا
تکنولوژی های نوین در تولید محصولات جدید صنعت لبنیات
هدف آموزش:
آشنایی مسئولین کنترل کیفیت در صنایع لبنیات با فن آوری روز جهان با تولید کارگاهی در صنایع شیر ،شرکت در این دوره آموزشی نه تنها به افزایش توانایی طراحی و تولید محصولات لبنی جدید، درک بازار و نیاز مصرفکننده، بلکه به شرکت کنندگان این امکان را میدهد تا در بازار کار رقابتی، جایگاه بهتری داشته باشند!
آنچه در این دوره آموزشی خواهید آموخت:
سرفصل های آموزش:
1-فناوریهای غشایی
2-فناوریهای حرارتی نوین
3-فناوریهای بستهبندی نوین
4-فناوریهای اطلاعات و ارتباطات
5-تولید محصولات لبنی پروبیوتیک در مقیاس کوچک
6-تولید محصولات لبنی گیاهی در مقیاس کوچک
7-آزمونهای کنترل کیفیت و بهداشتی محصولات لبنی
مزایای شرکت در این دوره:
1- آشنایی با فناوریهای روز دنیا
2-نوآوری در تولید محصولات جدید
3- افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها
4- افزایش توان رقابتی شرکتها
5- ارتقاء دانش فنی و تخصصی پرسنل
6- پاسخ به نیازهای بازار و مصرفکنندگان
7- افزایش ایمنی و کیفیت محصولات
8-فرصتهای شغلی و توسعه کسبوکار
تواناییهایی که پس از این دوره فراگیر به دست میآورد:
1-درک عمیق از تکنولوژیهای نوین در صنعت لبنیات
2- توانایی طراحی و توسعه محصولات جدید
3- تحلیل بازار و رفتار مصرفکننده
4- بهینهسازی فرآیندهای تولید
5- کار با سیستمهای کنترل کیفیت و ایمنی غذایی
6-کاربرد زیستفناوری در صنعت لبنیات
7- مهارت کار تیمی و حل مسئله در پروژههای تحقیق و توسعه (R&D)
8- آمادگی برای نقشهای حرفهایتر
سوالات متداول در مورد این دوره :
1-این دوره برای چه کسانی مناسب است؟
دوره برای افراد زیر مناسب است:
2-پیشنیاز شرکت در این دوره چیست؟
3-آیا این دوره به ورود به بازار کار کمک میکند؟
بله، دانش و مهارتهای تخصصی این دوره میتواند شانس ورود به صنایع غذایی، کارخانههای لبنی یا حتی راهاندازی کسبوکار مستقل را افزایش دهد.
ضرورتهای شرکت در این دوره آموزشی:
1- همگام شدن با تحولات سریع صنعت لبنیات
2- پاسخ به نیازهای جدید مصرفکنندگان
3- افزایش رقابت در صنعت لبنیات
4- ارتقاء کیفیت و ایمنی مواد غذایی
5- صرفهجویی در هزینهها و افزایش بهرهوری
6- آمادگی برای صادرات و ورود به بازارهای جهانی
7- لزوم توانمندسازی منابع انسانی
8- پشتیبانی از راهاندازی کسبوکارهای نوآورانه
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4
مدرس دوره :
این دوره آموزشی توسط مهندس علیرضا سوند رومی،
دانش آموخته مهندسی صنایع غذایی مشاوره و مدرس صنعت غذا – دارای حق ثبت اختراع(پنیرپروسس گیاهی با ام پی سی)- ثبت اختراع(دسرشکلاتی با ام پی سی)- مولف مقالات (فناوری نانو دربسته بندی فراورده های گوشتی)- مقاله(ماست چویل وبررسی خصوصیات آن)،تدریس میشود.
مزایای شرکت در دوره:
ویژگی های قابل توجه:
نمونه گواهینامه ها:
کانال های ارتباطی با ما را ببینید:
کانال تلگرام آکادمی ثریا - کلیک کنید!
Powered & Designed By ABLY Co, ABLY.ir