اطلاعات دوره

  • نام دوره : تجزیه و تحلیل  خطر و کنترل نقاط بحرانی - استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
  • تاریخ شروع ثبت نام : شنبه 28 مهر 1403
  • تاریخ پایان ثبت نام : سه شنبه 8 آبان 1403
  • تاریخ شروع دوره : چهار شنبه 9 آبان 1403
  • تاریخ پایان دوره : پنج شنبه 10 آبان 1403
  • هزینه دوره به ریال : 6٬900٬000

اطلاعات آزمون

  • تاریخ آزمون : پنج شنبه 10 آبان 1403
  • ساعت آزمون : 12:00
  • مدت آزمون : 30 دقیقه

گواهی نامه های دوره

  • بین المللی TUW آلمان
    2٬900٬000 ریال
  • بین المللی ASYS اتحادیه اروپا
    5٬900٬000 ریال
تجزیه و تحلیل  خطر و کنترل نقاط بحرانی - استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی
تجزیه و تحلیل  خطر و کنترل نقاط بحرانی - استقرار سیستم HACCP در صنایع غذایی