عنوان آموزش:
مدیر کیترینگ(مدیر تدارکات غذایی)
با مدرک معتبر و بین المللی فنی حرفه ای، موفقیت خود را در بازار کار صنعت کیترینگ (رستوران و فست فود،کافی شاپ و آشپزخانه های صنعتی) تضمین کنید!
برای دریافت فایل محتوای تدوین شده این دوره آموزشی از طرف سازمان فنی و حرفه ای کشور اینجا کلیک کنید.
توضیحات در مورد ویژگی های این دوره آموزشی:
1- این دوره آموزشی تابع شرایط سازمان های مرجع تایید کننده گواهینامه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور است.
آیا می دانید مدارک فنی حرفه ای معتبر ترین مدارک برای اثبات توانایی های حرفه ای در سطح بین المللی است. با شرکت در این دوره مهارت های لازم برای مدیریت کیترینگ(رستوران،فست فود،کافی شاپ،آشپزخانه صنعتی)را کسب کنید و مدرک خود را در سطح بین المللی به کار بگیرید.
با دریافت گواهینامه مهارت می توانند با شانس بیشتری در بیش از 140 کشور دنیا، در صنعت کیترینگ، مشغول به کار مشغول کار شوند.
در این دوره آموزشی فنی حرفه ای،
شیوه های کاهش هزینه های،افزایش فروش،تکنیکهای تبلیغات و بازاریابی در رستوران،فست فود ، کافی شاپ (کیترینگ)،نحوه مصاحبه و استخدام کارکنان و دهها مهارت مدیریتی دیگر را در حوزه صنعت کیترینگ فرا می گیریم!
هدف آموزش:
هدف از برگزاری این حرفه پرورش افرادی است که پس از حضور در این کارگاه فنی حرفه ای و موفقیت در آزمون پایانی که از طرف سازمان فنی حرفه ای کشور برگزار می شود،بتوانند فعالیت های انتخاب مكان ،انتخاب تجهيزات لازم و مناسب برای کیترینگ ها ،شیوه مصاحبه و استخدام و گزينش کارکنان،هزینه یابی و منو نویسی، برنامه ريزی تبليغات و شیوه های افزایش فروش،کاهش هزینه ها،مدیریت تدارکات و خرید مواد اولیه،برنامه ریزی تعيين زمان فعاليت آشپزخانه و انعقاد قراردادهای مختلف دولتی و خصوصی و چندین توانایی دیگر در حوزه صنعت کیترینگ را انجام دهند.
سرفصل های آموزشی این حرفه:
توانايی تشخيص ويژگي های مهم ساختمان و تجهيزات و ابزار مورد نياز طبخ و توزيع مواد غذایی
توانايی عقد قرارداد با افراد و شركت ها
توانايی سرپرستی و مدیریت کارکنان
توانايی تجزيه و تحليل گزارش افراد تحت سرپرستی و ارايه گزارش تحليلی
توانايی كنترل كيفيت مواد اوليه و خريد
توانايی مدیریت تدارکات و خريد مواد اوليه مورد نياز
توانايی انبارداری و انبارگردانی
توانايی تشخيص مراحل آماده سازی و انواع سرويس دهی
توانايی بكارگيری اصول و مبانی حسابداری در مدیریت هزینه ها و قیمت تمام شده هر پرس غذا
توانايی بكارگيری ضوابط ايمنی و بهداشت در محیط کار و ایمنی مواد غذایی
آشنایی با اصول تبلیغات و بازاریابی و فروش در صنعت رستوران داری
آشنایی با نحوه استفاده از شبکه های اجتماعی در افزایش فروش کیترینگ (رستوران،فست فود،کافی شاپ،آشپزخانه صنعتی)
آشنایی با فرانچایز و اعطای نمایندگی
برای دریافت برشور این دوره آموزشی اینجا کلیک کنید.
محتوای آموزشی:
فایل اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 +کتاب منحصر به فرد کیترینگ ایمن تنها کتاب مرجع به زبان فارسی در حوزه مدیریت ایمنی و بهداشت در رستوران ها و فست فودها و آشپزخانه های صنعتی
شیوه برگزاری آموزش:
حضوری + آنلاین + انجام کارگاه های عملی + حضور در میزگردهای تخصصی با اساتید مدیریت رستوران و فست فود، آشپزخانه های صنعتی و کافی شاپ +نمایش فیلم های مطرح در حوزه مدیریت کیترینگ و کسب و کار رستوران داری
مدت دوره:
این دوره 90 ساعت آموزشی شامل: 60 ساعت آموزش تئوری و30 ساعت آموزش عملی است.
اعتیار دهی و نوع گواهینامه:
به فراگیرانی که آزمون فنی حرفه ای پایان دوره را با موفقیت پشت سر بگذارند،مدرک رسمی از سازمان فنی حرفه ای کشور به همراه مدرک بین المللی مدیریت کیترینگ Catering Manager از مرجع بین المللی آموزشی IEC انگلستان یا TUW آلمان (به انتخاب حرفه آموز) ،اعطا خواهد شد.
گواهینامه معتبر سازمان فنی و حرفه ای ( پس از موفقیت در آزمون های کتبی و عملی) که از طرف سازمان فین و حرفه ای کشور به طور مستقیم صادر و در پروفایل حرفه جویان قرار می گیرد.
گواهینامه بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی(با پرداخت هزینه جداگانه)،اگر قصد تکمیل رزومه خود را دارید می توانید همراه با گذراندن این دوره آموزشی درخواست صدور گواهینامه بین المللی را هم داشته باشید.
TUW آلمان برای مشاهده نمونه گواهینامه موسسه بین المللی TUW آلمان اینجا کلیک کنید.
IEC انگلستان برای مشاهده نمونه گواهینامه موسسه بین المللی IEC انگلستان در حوزه مدیریت کیترینگ اینجا کلیک کنید.
INOCERT کانادا برای مشاهده نمونه گواهینامه موسسه بین المللی INOCERT کانادا اینجا کلیک کنید.
ASYS اسپانیا برای مشاهده نمونه گواهینامه موسسه بین المللی ASYS اسپاینا اینجا کلیک کنید.
پرسش های متداول و پاسخ به آنها:
پرسش: کیترینگ یعنی چی؟
کیترینگ به طور کلی به مکان های،آماده سازی،فراوری،طبخ و توزیع مواد غذایی گفته می شود مثل یک آشپزخانه صنعیت ، رستوران،فست فود،کافی شاپ ،آشپزخانه یک بیمارستان یا آشپزخانه شرکت های هواپیمایی،کشتی ها و مکان هایی شبیه به این ها همگی کیترینگ هستند.
پرسش:من قصد مهاجرت به یک کشور دیگر را دارم و می خواهم در صنعت کیترینگ کار کنم، آیا شرکت در دوره مدیریت کیترینگ ، میتونه به من کمک کنه؟
بله. دوره فنی و حرفه ای مدیریت کیترینگ در سازمان بین المللی کار ثبت شده است و شما با داشتن مدرک فنی حرفه ای دوره مدیریت کیترینگ ( تدارکات غذایی) میتوانید به راحتی تخصص خودتان در زمینه مدیریت یک کیترینگ را اثبات کنی و به سرعت جذب بازار کار در سایر کشورها بشوید!
پرسش: گذراندن مهارت مدیریت کیترینگ چه کمکی به من می کنه؟
پاسخ: داشتن گواهی نامه فنی و حرفه ای مدیریت کیترینگ،به شما کمک می کنه که کسب و کار کیترینگ تان را گسترش بدهید. اگر قصد راه اندازی یک رستوران یا فست فود یا کافی شاپ را دارید ، این دوره به شما کمک می کند تا با اصول مهم مدیریت در یک کیترینگ آشنا بشوید و دچار دوباره کاری و صرف هزینه زیاد برای راه اندازی یک کیترینگ نشوید.
داشتن مدرک فنی حرفه ای مدیریت کیترینگ به شما در گرفتن پروانه صنفی از اتحادیه ها و همچنین دریافت کد شناسه یکتای کسب و کار کمک می کند.داشتن کد شناسه یکتای از الزامات اولیه برای شروع یک کسب و کار است در این مورد به سامانه ملی صدور مجوزها رجوع کنید!
قبل از ثبت نام به قوانین و مقررات آکادمی ثریا توجه کنید.برای دیدن این بخش اینجا کلیک کنید.
یادآوری مهم:
در زمان پرداخت به نام پذیرنده "پرتو ستاره ثریا" توجه شود.
تنها آموزشگاه فنی و حرفه ای برگزار کننده آموزش حرفه مدیریت کترینگ در ایران هستیم!
مهندس علی خلف - کارشناس مهندس صنایع غذایی و مربی حرفه های رشته صنایع غذایی در سازمان فنی و حرفه ای کشور ،ایشان از سال 1396 تا اکنون مدرس و مشاوره راه اندازی مجموعه رستوران ها و فست فودهای متعدد در سراسر کشور بوده اند.
Powered & Designed By ABLY Co, ABLY.ir