توضیحات
دوره آموزشی امتیازآور
آشنایی با روش صحه گذاری اقدامات کنترلی در ایمنی مواد غذایی
• مفهوم صحه گذاری در ایمنی مواد غذایی چیست؟
مفهوم صحه گذاری در سیستم های ایمنی مواد غذایی، جمع آوری شواهد و مستنداتی است که نشان دهد، اقدامات کنترلی مربوط به برنامه های پیش نیازی عملیاتی و طرح HACCP امکان کنترل خطر را به طور اثربخش خواهند داشت.
صحه گذاری باید قبل از انجام فعالیت اقدامات کنترلی انجام شود.
• چرا باید در این دوره آموزشی شرکت کنیم؟!
تعریف بالا را یکبار دیگر بخوانید!
بله درست فکر می کنید. تعریف سخت و نامفهومی است. اما چه بخواهیم و چه نخواهیم، این تعریف از صحه گذاری، تعریف استاندارد مدیریت ایمنی غذا است.
به همین دلیل برای درک بهتر این تعریف و مفهوم صحه گذاری و چگونگی اجرای اقدامات صحه گذاری در ایمنی مواد غذایی باید در این دوره آموزشی شرکت کنیم، تا با مثال های کاربردی و با انتقال تجربیات مدرس این دوره، یاد بگیریم چگونه عملیات صحه گذاری اقدامات کنترلی را انجام دهیم.
• هدف از برگزاری این دوره آموزشی چیست؟
در این دوره آموزشی می خواهیم فراگیران را با مراحل انجام اقدامات صحه گذاری شامل:
نحوه جمع آوری شواهد و مستندات، برنامه ریزی، اجرا و بررسی و تحیلی نتایج اقدامات صحه گذاری در مورد اقدامات کنترلی ایمنی مواد غذایی آشنا کنیم و یکبار برای همیشه درک صحیحی از این موضوع را به فراگیران انتقال دهیم.
• این دوره آموزشی شامل چه محتوایی است؟
• شناخت مفهوم و ماهیت صحه گذاری Validation در صنایع غذایی
• طرح ریزی مقدماتی عملیات پیش از صحه گذاری
• اجرای عملیات فرایند صحه گذاری
• ضرورت های انجام فرایند صحه گذاری
• تطبیق الزامات صحه گذاری با موضوع اطمینان از اثربخش بودن اقدامات کنترلی پیش از استفاده در سیستم های گوناگون مدیریت ایمنی غذا
• بیان مطالعات موردی از اقدامات صحه گذاری در ایمنی مواد غذایی
• اجرای کارگاه آموزشی تدوین طرح های صحه گذاری برای اقدامات کنترلی
• برگزای آزمون پایان دوره
• مخاطب این دوره چه کسانی هستند؟
این دوره برای کارشناسان کنترل کیفیت، مسئولین فنی، اعضای تیم ایمنی مواد غذایی، علاقمندان به موضوع سیستم های مدیریت ایمنی غذا، دانشجویان صنایع غذایی و رشته های وابسته می تواند کاربرد داشته باشد.
• مدرس این دوره چه کسی است؟
مدرس این دوره دکتر حمیدرضا طباطبایی، دانش آموخته مدیریت کسب و کار DBA و کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی است.
با 25 سال سابقه کار در زمینه استانداردسازی سیستم های مدیریت به ویژه سیستم های مدیرتی ایمنی غذا، آموزش و ارزیابی سیستم های مدیریت ایمنی غذا.
مولف و مترجم کتاب کترینگ های ایمن - راهنمای کاربرد سیستم مدیریت ایمنی غذا در رستوران ها و فست فودها
و مولف کتاب راهنمای استاندارد سیستم های مدیریت ایمنی غذا،
همچنین ایشان در سال 1391 به عنوان مدرس برتر آموزش مسئولیت فنی در صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، از طرف سازمان غذا دارو – دانشگاه علوم پزشکی فارس انتخاب شده اند.
دکتر حمیدرضا طباطبایی، با تجربه اجرای بیش از 280 پروژه سیستم مدیریت ایمنی غذا در تولیدات مختلف مواد غذایی و ارزیابی بیش از 120 شرکت تولید کننده مواد غذایی، در این دوره آموزشی تجربیات عملیاتی خود را به شما انتقال خواهد داد.
• زمان برگزاری دوره:
17 اسفند 1402
از ساعت 08:30تا 16:00
• نحوه برگزاری دوره:
این دوره به طور همزمان به صورت آنلاین و حضوری برگزاری می شود و فراگیران با توجه به موقعیت کاری خود می توانند یکی از این دو نحوه برگزاری را انتخاب کنند.
• امتیاز دوره آموزشی:
این دوره آموزشی پنج امتیاز سازمان غذا-دارو را برای مسئولین فنی صنایع غذایی خوراکی و آشامیدنی به همراه دارد.
• شهریه دوره:
با 70 درصد تخفیف ویژه اولین دوره آموزشی با امتیاز سازمان غذا دارو در آکادمی ثریا
شهریه دوره به صورت آنلاین 69 هزار تومان و در صورت شرکت فراگیر به طور حضوری شهریه دوره 89 هزار تومان است.
• نحوه ثبت نام:
ثبت نام در این دوره به یکی از روش های زیر امکان پذیر است:
- ثبت نام و پرداخت شهریه از طریق لینک پرداخت الکترونیکی
- واریز شهریه به حساب بانک کشاورزی به نام شرکت پرتو ستاره ثریا با مشخصات:
- شماره کارت: 6037-7070-0050-9574
- شماره حساب: 1076199204
- شماره شبا: IR 600 160 0000 0000 1076199204
و ارسال تصویر فیش واریزی به شماره واتساپ 09129381912 همراه با نام و نام خانوادگی و نام دوره آموزشی
.