توضیحات
سیستم مدیریت ایمنی غذا - ایزو 22000 | آموزش مبانی ISO 22000: 2018 برای افرادی که در صنایع غذایی فعالیت میکنند، از جمله تولید کنندگان مواد غذایی، توزیع کنندگان، خرده فروشان و ارائه دهندگان خدمات غذایی مناسب است.
این دوره همچنین برای افرادی که وظیفه اجرای و نگهداری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمانهای خود دارند، مناسب است.
مزایای شرکت در دوره مبانی ISO 22000: 2018 چیست؟
دوره مبانی ISO 22000: 2018 دانش و مهارتهای لازم برای اجرای یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در اختیار افراد قرار میدهد که تضمین میکند غذا برای مصرف بی خطر باشد.
این دوره به افراد میآموزد که چگونه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را کارآمد و مؤثر داشته باشند.
این می تواند منجر به افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها شود.
دوره مبانی ISO 22000: 2018 به افراد می آموزد که چگونه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را که مطابق با الزامات نظارتی است ، پیاده سازی کنند.
در این دوره به افراد آموزش داده میشود که چگونه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را اجرا کنند که تضمین میکند غذا برای مصرف بیخطر باشد.
این می تواند منجر به بهبود رضایت مشتری شود
در پایان، ایمنی مواد غذایی جنبه مهمی است که باید در صنایع غذایی جدی گرفته شود.
استاندارد ISO 22000: 2018 و سیستم HACCP هر دو روش مؤثر برای اطمینان از امنیت غذا برای مصرف هستند.
دوره مبانی، تشریح الزامات، ساخت و مستندسازی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی در صنایع مرتبط با تولید مواد غذایی مبتنی بر استانداردهای ISO 22000:2018 و HACCP برای افرادی که در صنایع غذایی فعالیت میکنند و همچنین کسانی که مسئولیت اجرا و نگهداری یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را بر عهده دارند مناسب است.
مزایای شرکت در این دورهها شامل افزایش ایمنی مواد غذایی، رعایت الزامات نظارتی، بهبود کارایی و بهبود رضایت مشتری است.
.