توضیحات
عنوان آموزش:
اصول برچسب گذاری در موادغذایی (دوره به صورت حضوری برگزار می شود)
با 16 امتیاز بازآموزی سازمان ملی استاندارد ایران و 10 امتیاز بازآموزی سازمان غذا و دارو
با تدریس آقای مهندس احمدرضا عسگری در حوزه سازمان غذا و دارو و آقای دکتر حمیدرضا طباطبایی در حوزه سازمان ملی استاندارد ایران
هدف آموزش:
آشنایی با اصول برچسب گذاری موادغذایی-افزایش مهارت شغلی مسئولین فنی-کمک به خرید آگاهانه مصرف کننده و اطلاع رسانی عمومی موادغذایی
سرفصل های آموزش:
ضوابط برچسب گذاری سازمان غذا ودارو
جدول حقایق تغذیه ای
جدول نشانگرهای رنگی تغذیه ای
محتوای آموزشی:
جزوه اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 (ارسال از طریق لینک دریافت فایل بعد از برگزاری دوره)
امکانات دوره:
دو پذیرایی میان وعده+پذیرایی ناهار (بسته ساندویچ سرد و نوشیدنی)+بسته جزوات آموزشی
نوع گواهینامه:
گواهینامه با
امتیاز سازمان غذا و دارو- 10 امتیاز بازآموزی
امتیاز سازمان ملی استاندارد -16 امتیاز بازآموزی
بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی(به درخواست فراگیر و با پرداخت هزینه جداگانه) :
TUW آلمان
یادآوری مهم:
در زمان پرداخت به نام پذیرنده "پرتو ستاره ثریا" توجه شود.