توضیحات
عنوان آموزش:
اصول GMP در شرکت های فرآورده های گوشتی،غذاهای آماده و ساندویچ های سرد- این دوره فقط به صورت حضوری برگزار می شود
شرکت در این دوره برای مسئولین فنی صنایع گوشت و فرآورده های آن الزامی و دارای پنج امتیاز بازآموزی سازمان غذا و دارو است.
هدف آموزش:
با توجه به مصرف فرآورده های گوشتی و با توجه به اینکه این فرآورده ها اهمیت بسیاری در بهداشت و سلامتی مردم دارند به کارگیری روش های صحیح بهداشتی و تکنولوژیکی در تولید این گروه از محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. آشنایی فراگیران با اصول روش های خوب تولید GMP و ضوابط و اصول بهداشتی در این صنایع به نحوی که فراگیر بتواند در پایان دوره کنترل های بهداشتی و اجرای برنامه های پیش نیازی بهداشت در تولید فراورده های گوشتی را شناسایی و اجرا نماید.
سرفصل های آموزش:
آشنایی باسند ضوابط تاسیس و بهره برداری
بررسی شرایط بهداشتی بخش های رفاهی کارکنان
بررسی الزامات ساختمانی و محل استقرار
حدود وظایف مسئولین فنی
بررسی شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن ها
آشنایی با ضوابط شرکت های مرتبط
بررسی شرایط بهداشتی بخش های سرویس دهنده و تاسیسات
بررسی شرایط بهداشتی انبارها
آزمون پایان دورهآزمون پایان دوره
محتوای آموزشی:
جزوه اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 (ارسال از طریق لینک دریافت فایل بعد از برگزاری دوره)
امکانات دوره:
دو پذیرایی میان وعده+پذیرایی ناهار (بسته ساندویچ سرد و نوشیدنی)+بسته جزوات آموزشی
نوع گواهینامه:
ملی با مجوز سازمان غذا و دارو
بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی(به درخواست فراگیر و با پرداخت هزینه جداگانه) :
TUW آلمان ، ASYS اسپانیا
مکان برگزاری:
شیراز- بلوار مدرس،ابتدای خیابان جانبازان،محل سابق مجتمع آموزش علمی و کاربردی بعثت
یادآوری مهم:
در زمان پرداخت به نام پذیرنده "پرتو ستاره ثریا" توجه شود.