توضیحات
عنوان آموزش:
اصول GMP در شرکت های پخش مواد غذایی و سردخانه ها این دوره فقط به صورت حضوری برگزار می شود
شرکت در این دوره برای مسئولین فنی شرکت های پخش مواد غذایی و سردخانه ها الزامی و دارای پنج امتیاز بازآموزی سازمان غذا و دارو است.
هدف آموزش:
انتظار می رود که فراگیر پس از شرکت دراین دوره بتواند بر کل عمليات نگهداری ،توزیع و کنترل کيفيت مواد غذایی تمرکز کنند و نه بر يک فرايند خاص. و همچنین هدف ارائه یک محصول سالم می باشد که به ایجاد و نگهداری زیر ساختهای مناسب برای ، محیط ، تجهیزات، نیروی انسانی و... می پردازد.در این دوره می خواهیم هدايت مسئولین فنی و مدیران تولید و کارخانه برای استقرار حداقل شرايط خوب توليد و توزیع و نگهداری را بعهده بگیریم و اينكه اين اطمينان بهوجود آيد كه محصولات قابل ارایه واحدها منطبق با استانداردهاي مناسب با كاربردشان، كنترل ميشوند و نيازهاي مصرفكنندگان را از نظر كيفيت، ايمني و كارايي برآورده ميسازند.
سرفصل های آموزش:
-آشنایی باسند ضوابط تاسیس و بهره برداری
- بررسی شرایط بهداشتی بخش های رفاهی کارکنان
- بررسی الزامات ساختمانی و محل استقرار
-حدود وظایف مسئولین فنی
- بررسی شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن ها
-آشنایی با ضوابط شرکت های پخش
-بررسی شرایط بهداشتی بخش های سرویس دهنده و تاسیسات
-بررسی شرایط بهداشتی انبارها
-آزمون پایان دوره
محتوای آموزشی:
جزوه اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 (ارسال از طریق لینک دریافت فایل بعد از برگزاری دوره)
امکانات دوره:
دو پذیرایی میان وعده+پذیرایی ناهار (بسته ساندویچ سرد و نوشیدنی)+بسته جزوات آموزشی
نوع گواهینامه:
ملی با مجوز سازمان غذا و دارو
بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی(به درخواست فراگیر و با پرداخت هزینه جداگانه):
TUW آلمان
مکان برگزاری:
شیراز- بلوار مدرس،ابتدای خیابان جانبازان،محل سابق مجتمع آموزش علمی و کاربردی بعثت
یادآوری مهم:
در زمان پرداخت به نام پذیرنده، پرتو ستاره ثریا توجه شود.