توضیحات
عنوان آموزش:
آشنایی با اصول GMP(روشهای خوب تولید ) در صنایع قند وشیرینی - این دوره فقط به صورت حضوری برگزار می شود
شرکت در این دوره برای مسئولین فنی صنایع قند و شیرینی،ارده و حلوا و مسقطی و محصولات کنجدی الزامی و دارای 10امتیاز بازآموزی سازمان غذا و دارو است.
هدف آموزش:
با توجه به مصرف عمده فرآورده های قند وشکر و شیرینی و با توجه به اینکه این فرآورده ها اهمیت بسیاری در بهداشت و سلامتی مردم دارند به کارگیری روش های صحیح بهداشتی و تکنولوژیکی در تولید این گروه از محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. آشنایی فراگیران با اصول روش های خوب تولید GMP و ضوابط و اصول بهداشتی در این صنایع به نحوی که فراگیر بتواند در پایان دوره کنترل های بهداشتی و اجرای برنامه های پیش نیازی بهداشت در تولید فراورده های قند وشیرینی را شناسایی و اجرا نماید.
سرفصل های آموزش:
-آشنایی باسند ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید قند و شکر و شیرینی و کیک و کلوچه
-بررسی الزامات ساختمانی و محل استقرار کارخانه قند وشیرینی شیرینی و کیک و کلوچه
-بررسی شرایط فنی و بهداشتی ساختمان و سالن تولید
-بررسی شرایط بهداشتی بخش های سرویس دهنده و تاسیسات فراوری قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
بررسی شرایط بهداشتی انبارها: ،نگهداری قند وشیرینی ،نگهداری مواد بسته بندی و افزودنی کیک و کلوچه (درصورت کاربرد)
-بررسی شرایط بهداشتی بخش های رفاهی کارکنان
-بررسی الزامات آزمایشگاه های صنعت قند و شکرو شیرینی و کیک و کلوچه
-آشنایی با لیست حداقل مواد شیمیایی مورد نیاز آزمایشگاه ها در صنعت قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
-آشنایی با ضوابط تولید قند وشیرینی
-شناخت اصول فنی و بهداشتی ماشین آلات تولید قند وشیرینی قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
-حدود وظایف مسئولین فنی در صنایع قند و شکر شیرینی و کیک و کلوچه
-آزمون پایان دوره
محتوای آموزشی:
جزوه اسلایدهای آموزشی+ فیلم با فرمت MP4 (ارسال از طریق لینک دریافت فایل بعد از برگزاری دوره)
امکانات دوره:
دو پذیرایی میان وعده+پذیرایی ناهار (بسته ساندویچ سرد و نوشیدنی)+بسته جزوات آموزشی
نوع گواهینامه:
ملی با مجوز سازمان غذا و دارو
بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی(به درخواست فراگیر و با پرداخت هزینه جداگانه):
TUW آلمان
مکان برگزاری:
شیراز- بلوار مدرس،ابتدای خیابان جانبازان،محل سابق مجتمع آموزش علمی و کاربردی بعثت
یادآوری مهم:
در زمان پرداخت به نام پذیرنده، پرتو ستاره ثریا توجه شود.