توضیحات
عنوان آموزش:
پدافند و محافظت از مواد غذایی (Food Defense Management)
هدف آموزش:
پدافند غیرعامل در صنایع غذایی (دفاع غذایی) یا Food Defense شامل هر گونه خرابکاری عمدی در سیستمهای غذایی با انگیزه های بیوتروریستی، ایدئولوژیک، انتقام جویی و یا ضربه زدن به اعتبار و شهرت یک سازمان که ممکن است سلامت مصرف کنندگان را نیز تهدید کند می¬باشد. این دوره با هدف آشنایی مخاطبین با تکنیکهای ارزیابی تهدیدهای غذایی و حذف انگیزه های خرابکارانه طراحی گردیده است و می تواند کمک شایانی به تضمین بیشتر ایمنی محصولات غذایی تولید شده نماید.
سرفصل های آموزش:
تعریف مفهوم پدافند غذایی
تفاوت بین مفاهیم پدافند، تقلب و ایمنی در موادغذایی
تعریف TACCP، VACCP و تفاوت آن¬ها با HACCP
آشنایی با فرآیندهای شناسایی تهدیدها، اجرای استراتژی های فراخوان در شرایط اضطراری و/یا بحران در محصولات غذایی
اجرای کارگاه آموزشی تدوین طرح پدافند غیرعامل در صنایع غذایی
الزامات قانونی و داوطلبانه در اجرای طرح پدافند غیرعامل در سازمان
آنالیز ریسک در پدافند غیرعامل در صنایع غذایی
بیان مثال های موردی از اقدامات خرابکارانه در محصولات غذایی
برگزاری آزمون پایان دوره
دوره آموزشی مدیریت آلرژن ها در صنایع غذایی را هم ببینید
محتوای آموزشی:
فایل pdf+ فیلم با فرمت MP4 + ارتباط با استاد در کارتابل فایل pdf+ فیلم با فرمت MP4 + ارتباط با استاد در کارتابل فراگیر
نوع گواهینامه:
گواهینامه معتبر ملی آکادمی ثریا با کد رهگیری قابل استعلام و امکان ترجمه رسمی
گواهینامه معتبر بین المللی ACADEMYSORAYA با کد رهگیری و قابلیت استعلام
بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی- با پرداخت هزینه جداگانه:
TUW آلمان ، ASYS اسپانیا ، QSI ترکیه ، OTABU کانادا
یادآوری مهم :
در زمان خرید به نام پذیرنده : پرتو ستاره ثریا توجه کنید.