توضیحات
عنوان آموزش:
مدیریت مواد آلرژن در صنایع غذایی
هدف آموزش:
این دوره آموزشی با اهداف آشنایی فراگیران با نحوه مدیریت مواد آلرژن و کاهش خطرات بالقوه این مواد در زمان استفاده در صنایع غذایی است. موضوع آلرژن ها و کنترل آن ها در صنعت غذا از موضوعات مهم و حیاتی برای افراد در معرض خطرات مصرف مواد آلرژن است. کارشناسان در صنعت غذا ضروری است از عملکرد واد آلرژن و نحوه مدیریت استفاده نادرست این مواد در فرایندهای تولید آگاهی داشته باشند.
سرفصل های آموزش:
نحوه كنترل مواد آلرژي زا در محصولات غذایی
آلرژی غذایی (Food allergy) چیست؟
اقدامات کنترلی برای کاهش یا حذف خطر آلودگی متقابل
ارزیابی ریسک که تمام منابع احتمالی آلودگی متقابل آلرژن را پوشش می دهد.
تهیه برنامه مدیریت آلرژن
عناوین آلرژن هاي شايع در اتحادیه اروپا
الزامات برچسب گذاری درباره مواد آلرژن
تفاوت آلرژی وعدم تحمل موادغذایی
دوره آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در تدوین طرح های کیفیت و ایمنی غذا را هم ببینید
محتوای آموزشی:
فایل pdf+ فیلم با فرمت MP4 + ارتباط با استاد در کارتابل فایل pdf+ فیلم با فرمت MP4 + ارتباط با استاد در کارتابل فراگیر
نوع گواهینامه:
گواهینامه معتبر ملی آکادمی ثریا با کد رهگیری قابل استعلام و امکان ترجمه رسمی
گواهینامه معتبر بین المللی ACADEMYSORAYA با کد رهگیری و قابلیت استعلام
بین المللی به درخواست فراگیر از آکادمی های آموزشی معتبر بین المللی- با پرداخت هزینه جداگانه:
TUW آلمان ، ASYS اسپانیا ، QSI ترکیه ، OTABU کانادا
یادآوری مهم :
در زمان خرید به نام پذیرنده : پرتو ستاره ثریا توجه کنید.